Arkiva Përmbledhëse

  • Cila është psikologjia pas femrave që duan gjithmonë të tregojnë trupin e tyre në Instagram?

    Pikante Më Të Preferuarat

    shares Në një këndvështrim të pare dha duke u bazuar në shumë studime përgjigjja për rreth 80% të shikuesve është e thjeshtë “burrat e duan seksin dhe se gratë i pëlqen vëmendjen”. Pikërisht kjo foto e Kylie Jenner e shafaqur me buzë të bukura dhe joshëse, me gjoks dhe prapanica thuajse në formë perfekte në […] Vazhdo Të Lexosh

  • Perceptimi i mendimit

    Pikante Më Të Preferuarat

    shares Psiqika në të vetvete nuk është drejtpërdrejt e perceptueshme. Karakteristika e të qenit aktivitet i vetëdijshme, “të dish” dhe “të perceptosh” janë shfaqjet e saj. Të gjitha disiplinat shpirtërore synojnë performancën  e pandryshuar të vetëdijshme, d.m.th njohuri të pastra dhe perceptim të pastër. Kjo është gjithashtu një gjendje e lumturisë së pafund dhe lumturie […] Vazhdo Të Lexosh