Rreth Politikës sonë të privatësisë

monarku Limited është një kompani mediatike. Misioni ynë është ta bëjmë botën më të lumtur.

Shërbimet monarku që lidhen me këtë Politikë të Privatësisë ofrojnë mënyra argëtuese për ju për të krijuar, shkëmbyer dhe zbuluar përmbajtjen më të mirë në botë.

Kur përdorni këto shërbime, do të ndani disa informacione me ne. Ne duam të sqarojmë qartë se çfarë informacioni mbledhim, pse i mbledhim ato, si i përdorim ato, me kë i ndajmë ato dhe me kontrollet që ne ju japim për të hyrë, azhurnuar dhe fshirë informacionin tuaj.

Kjo është arsyeja pse ne kemi shkruar këtë Politikë të Privatësisë. Ne u përpoqëm ta shkruajmë atë në gjuhë të thjeshtë me ligjshmëri minimale, kështu që është e lehtë për ju ta kuptoni. Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me ndonjë gjë në politikën tonë të privatësisë, ju lutemi na kontaktoni.

Informacione që ne mbledhim

Ekzistojnë tre kategori themelore të informacionit që mbledhim:

Informacionin që ju zgjidhni të na jepni

Informacionin që marrim kur përdorni shërbimet tona

Informacionin që marrim nga palët e treta

Ja si i mbledhim informacionet tuaja.

Si i mbledhim informacionet

Informacione që ju zgjidhni të na jepni

Kur përdorni dhe bashkëveproni me shërbimet tona, ne mbledhim informacionin që ju zgjidhni për të ndarë me ne. Për shembull, shumica e shërbimeve tona kërkojnë që ju të krijoni një llogari themelore monarku, kështu që ne duhet të mbledhim disa detaje të rëndësishme për ju, të tilla si: një emër unik përdoruesi që ju zgjidhni, një fjalëkalim, një adresë e-mail dhe datën tuaj e lindjes Për ta bërë më të lehtë për të tjerët që t’ju gjejnë, ne gjithashtu mund t’ju kërkojmë të na jepni informacione shtesë që do të jenë të dukshme publikisht në shërbimet tona, për shembull një foto të profilit, një emër ose informacion tjetër të identifikueshëm. Shërbimet tona të tjera, siç janë produktet e tregtisë, mund t’ju kërkojnë gjithashtu të na ofroni një kartë debiti ose numrin e kartës së kreditit dhe informacionin e lidhur me llogarinë e saj.

Do të siguroni gjithashtu çdo informacion që dërgoni përmes shërbimeve tona, të tilla si ngarkime postimi dhe komente. Mbani në mend se postimet dhe komentet që keni ngarkuar mund të shihen publikisht, dhe gjithmonë mund të ruhen dhe kopjohen jashtë shërbimeve tona. Ju lutemi mos ndani përmbajtje që nuk do të dëshironit që dikush ta ruaj ose ndajë.

Së fundmi, kur na kontaktoni ose komunikoni me ne në çfarëdo mënyre, ne do të mbledhim çdo informacion që ju na jepni.

Informacionin që marrim kur përdorni shërbimet tona

Kur përdorni shërbimet tona, ne mbledhim informacione se cilat shërbime i përdorni dhe si i përdorni ato. Për shembull, ne mund të dimë se çfarë pjese ose poste po lexoni, kur po e lexoni atë dhe si po e lexoni atë (desktop, shfletues celular ose aplikacion mobil). Këtu është një shpjegim më i detajuar i informacionit që mbledhim kur përdorni shërbimet tona:

Informacioni i përdorimit. Ne mbledhim informacione për aktivitetin tuaj përmes shërbimeve tona. Për shembull:

Si bashkëveproni me shërbimet tona, të tilla si ato seksione që shikoni, ato që kërkoni, çfarë postimesh dhe komente që ju ngarkoni, ose çfarë postimesh dhe komente që i vlerësoni ose nënvlerësoni.

Informacioni i përmbajtjes. Ne mbledhim përmbajtje që ju krijoni në shërbimet tona. Për shembull:

Imazhet, videot dhe teksti që ngarkoni

Ne gjithashtu mbledhim informacione rreth përmbajtjes që krijoni. Për shembull:

Kur krijove përmbajtjen

Aty ku krijove përmbajtjen

Si e krijuat përmbajtjen siç është informacioni i pajisjes

Ne gjithashtu mbledhim informacione për mënyrën se si përdoruesit e tjerë bashkëveprojnë me përmbajtjen tuaj. Për shembull:

Postoni upvotes dhe downvotes

Komente dhe komente upvotes dhe downvotes

Informacione për pajisjen. Ne mbledhim informacione nga dhe rreth pajisjeve që përdorni. Për shembull:

Informacione rreth harduerit dhe softverit tuaj, të tilla si modeli i harduerit, versioni i sistemit operativ, memorja e pajisjes, identifikuesit e reklamave, identifikuesit unik të aplikacionit, identifikuesit unik të pajisjes dhe gjuha.

Informacione në lidhje me lidhjet e rrjetit tuaj wireless dhe celular, siç është lloji juaj i lidhjes në rrjet.

Kamera dhe Fotografitë. Disa nga shërbimet tona kërkojnë nga ne që të mbledhim imazhe dhe informacione të tjera nga kamera dhe fotografitë e pajisjeve tuaja. Për shembull, nuk do të mund të ngarkoni imazhe ose video nga rrotullimi i kamerës tuaj, përveç nëse ne mund t’i qasemi kamerës suaj ose bibliotekës së mediave.

Informacioni i vendndodhjes. Kur përdorni shërbimet tona, ne mund të mbledhim informacione për vendndodhjen tuaj. Me lejen tuaj, ne gjithashtu mund të mbledhim informacione për vendndodhjen tuaj të saktë duke përdorur metoda që përfshijnë GPS, rrjetet pa tel dhe pikat e hyrjes Wi-Fi.

Informacione të mbledhura nga Cookies dhe Technologies Other. Ne mund të përdorim cookie dhe teknologji të tjera të tilla si fenerët në internet, ruajtjen në internet dhe identifikuesit unik të reklamave për të mbledhur informacione rreth aktivitetit, shfletuesit dhe pajisjes tuaj. Ne mund t’i përdorim këto teknologji për të mbledhur informacion kur bashkëveproni me shërbimet që ne ofrojmë përmes një prej partnerëve tanë, siç janë reklamat dhe veçoritë e tregtisë. Shumica e shfletuesve të uebit janë vendosur të pranojnë cookie-t si parazgjedhje. Varet nga ju që të zhvendosni ose refuzoni cookie-t e shfletuesit përmes cilësimeve në shfletuesin ose pajisjen tuaj. Heqja ose refuzimi i cookies mund të ndikojë në funksionimin dhe disponueshmërinë e shërbimit tonë.

Informacione log. Ne gjithashtu mbledhim informacione log kur përdorni shërbimet tona. Për shembull:

Detaje rreth mënyrës se si i keni përdorur shërbimet tona.

Informacione për pajisjen, siç janë lloji dhe gjuha e shfletuesit të internetit.

Kohët e hyrjes.

Faqet dhe përmbajtja e shikuar.

Adresa IP.

Identifikuesit e lidhur me cookie-t ose teknologjitë e tjera që mund të identifikojnë në mënyrë unike pajisjen ose shfletuesin tuaj.

Faqet që keni vizituar para ose pasi të vizitoni faqen tonë të internetit ose të përdorni shërbimin tonë.

Informacione që ne mbledhim nga palët e treta

Ne mund të mbledhim informacione nga bashkëpunëtorët tanë dhe palët e treta. Për shembull:

Nëse përdorni llogarinë tuaj Google ose Facebook për t’u regjistruar ose regjistruar në shërbimet tona, ne mund të marrim informacion në mënyrë që të krijoni ose hyrni në llogarinë tuaj monarku.

Nëse bashkëveproni me një nga reklamuesit tanë, ata mund të ndajnë informacion me ne për të ndihmuar në shënjestër ose për të matur performancën e reklamës.

Si i përdorim informacionet

Ne përdorim informacionin tuaj për t’ju siguruar produktet dhe shërbimet më të mira që mund t’i ndërtojmë dhe përmirësojmë. Ja se për çfarë i përdorim këto informacione për:

Për të zhvilluar, mirëmbajtur, përmirësuar, shpërndarë dhe mbrojtur produktet dhe shërbimet tona.

Monitoroni dhe analizoni trendet dhe përdorimet e produkteve dhe shërbimeve tona.

Ju dërgojmë komunikime, përfshirë me postë elektronike. Shembuj përfshijnë përdorimin e postës elektronike për t’iu përgjigjur pyetjeve të mbështetjes, ose për të shkëmbyer informacione në lidhje me produktet, shërbimet dhe ofertat promovuese për të cilat ne mendojmë se mund t’ju interesojnë.

Personalizoni shërbimet tona duke ju treguar përmbajtje më të mirë dhe më të rëndësishme.

Siguroni shënjestrimin dhe matjen e reklamave, përfshirë përdorimin e informacionit tuaj të saktë të vendndodhjes për të treguar reklama përkatëse.

Përmirësoni dhe zbatoni sigurinë e produkteve dhe shërbimeve tona.

Verifikoni identitetin tuaj dhe parandaloni mashtrimin, ose aktivitete të tjera të autorizuara dhe të paligjshme.

Përdorni informacionin që kemi grumbulluar cookie-t dhe të dhëna të tjera për të përmirësuar shërbimet dhe produktet tona.

Zbatoni Kushtet tona të Shërbimit, Rregullat e Komunitetit dhe politikat e tjera të përdorimit.

Si i ndajmë informacionet

Ne mund të ndajmë informacione për ju në mënyrat e mëposhtme:

Me Përdoruesit e tjerë monarku. Ne mund të ndajmë informacione me përdoruesit e tjerë të monarku. Shembuj përfshijnë:

Informacione rreth jush, siç janë emri juaj, emri i përdoruesit dhe fotot e profilit.

Informacionet që ju ngarkoni, të tilla si postimet në imazh ose video.

Informacione në lidhje me mënyrën si keni bashkëvepruar me shërbimet tona, të tilla si përmbajtjen që postoni, komentet që postoni dhe përmbajtjen që ju vlerësoni.

Me të gjithë përdoruesit monarku, partnerët tanë të biznesit dhe publikun e gjerë. Ne mund të ndajmë informacione me të gjithë përdoruesit e monarku, partnerët tanë të biznesit dhe publikun e gjerë. Shembuj përfshijnë:

Informacione publike si emrin, emrin e përdoruesit dhe fotot e profilit.

Paraqitjet e përmbajtjes vendosen të shikohen nga të gjithë.

Përmbajtja nga shërbimet tona që i ndani në shërbime të tjera, të tilla si Facebook ose Pinterest.

Me bashkëpunëtorët tanë. Ne mund të ndajmë informacione me entitetet brenda familjes monarku Kufizuar të kompanive.

Me palët e treta. Ne mund të ndajmë informacionin tuaj me palë të treta. Shembuj përfshijnë:

Me ofruesit e shërbimeve. Ne mund të ndajmë informacione për ju me ofruesit e shërbimeve që kryejnë shërbime në emrin tonë.

Me partnerë biznesi. Ne mund të ndajmë informacione për ju me partnerët e biznesit që ofrojnë shërbime dhe funksionalitet.

Me palë të treta për arsye juridike. Ne mund të ndajmë informacione rreth jush nëse besojmë në mënyrë të arsyeshme që zbulimi i informacionit është i nevojshëm. Shembuj përfshijnë:

Për t’u pajtuar me çdo proces të vlefshëm ligjor, kërkesë qeveritare, ose ligj, rregull ose rregullore në fuqi.

Për të hetuar, zbatuar ose korrigjuar shkeljet e mundshme të Kushteve të Shërbimit

Për të mbrojtur sigurinë, të drejtat dhe pronën e monarku, përdoruesit tanë ose të tjerët.

Për të zbuluar dhe zgjidhur çdo mashtrim ose çështje të sigurisë ose shqetësime.

Me palët e treta si pjesë e bashkimit ose blerjes. Nëse monarku Limited përfshihet me bashkimin, shitjen e aseteve, financimin, likuidimin, falimentimin, ose blerjen e të gjithë ose një pjese të biznesit tonë në një kompani tjetër, ne mund të ndajmë informacionin tuaj me kompaninë para, gjatë dhe pas transaksionit.

Ne gjithashtu mund të ndajmë informacione të grumbulluara, të cilat nuk mund të identifikohen personalisht ose të mos identifikohen me palët e treta, siç janë reklamuesit.

Përmbajtja dhe integrimet e palëve të treta

Shërbimet tona mund të përmbajnë lidhje të palëve të treta dhe rezultate të kërkimit, të përfshijnë integrime të palëve të treta, ose të ofrojnë një shërbim të markës së bashkuar ose të palëve të treta. Nëpërmjet këtyre lidhjeve, integrimeve të palëve të treta dhe shërbimeve të markës së shoqëruar ose të palëve të treta, ju mund të ofroni informacione, përfshirë informacione personale, direkt tek palët e treta, për ne, ose për të dy. Ju e pranoni dhe jeni dakord se ne nuk jemi përgjegjës për mënyrën sesi ato palë të treta mbledhin ose përdorin informacionin tuaj. Ne ju inkurajojmë të rishikoni politikat e intimitetit të çdo shërbimi të palëve të treta që vizitoni ose përdorni, përfshirë ato palë të treta me të cilat ndërveproni përmes shërbimeve tona.

Shërbimet e Analitikës dhe Reklamimit

Siguruar nga Të tjerët

Ne mund t’i lejojmë kompanitë e tjera të përdorin cookie-t, fenerët në internet dhe teknologjitë e ngjashme në shërbimet tona. Këto kompani mund të mbledhin informacione rreth asaj se si i përdorni shërbimet tona me kalimin e kohës, dhe t’i kombinoni ato me informacione të ngjashme nga shërbime dhe kompani të tjera. Ky informacion mund të përdoret për të analizuar dhe ndjekur të dhënat, për të përcaktuar popullaritetin e përmbajtjes së caktuar dhe nën aktivitetin tuaj në internet, ndër të tjera.

Disa kompani, përfshirë bashkëpunëtorët tanë, mund të përdorin informacionin e mbledhur në shërbimet tona për të matur performancën e reklamave dhe për të dhënë reklama më të rëndësishme, duke përfshirë në faqet e internetit të palëve të treta dhe aplikacionet.

Siguruar nga Ne

Ne mund të mbledhim informacione rreth aktivitetit tuaj në shërbimet e palëve të treta që përdorin cookie-t dhe teknologjitë e tjera të ofruara nga ne. Ne i përdorim këto informacione për të përmirësuar përvojën tuaj të përdoruesit me shërbimet tona dhe për të përmirësuar shërbimet tuaja të reklamimit, përfshirë matjen e performancës së reklamave dhe t’ju tregojmë reklama të rëndësishme. Vizitoni faqen tonë të Preferencave të Reklamimit për të mësuar më shumë rreth reklamimit monarku dhe si mund të kontrolloni informacionin e përdorur për të zgjedhur reklamat që shihni.

Sa kohë i mbajmë informacionet tuaja

monarku ruan informacionin tuaj, postimet që keni ngarkuar dhe komentet që i ngarkoni për një periudhë kohe. Për shembull:

Ne ruajmë informacionin tuaj bazë të llogarisë, duke përfshirë emrin, emrin e përdoruesit dhe adresën e emailit derisa të na kërkoni t’i fshini ato

Ne ruajmë informacionin e vendndodhjes për gjatësi të ndryshme kohore bazuar në atë se sa i saktë është dhe cilat shërbime përdorni.

Ne mbledhim dhe azhurnojmë vazhdimisht informacione për gjërat që ju pëlqen ose nuk ju pëlqejnë, kështu që ne mund t’ju sigurojmë të dhëna më të rëndësishme, reklama më të rëndësishme dhe një përvojë më të mirë të përdoruesit.

Nëse vendosni të ndaloni përdorimin e monarku, mund të na kërkoni të fshini llogarinë tuaj.

Mund të ketë kërkesa ligjore për të ruajtur të dhënat tuaja dhe mund të na duhet të pezullojmë ato praktika të fshirjes nëse marrim një proces të vlefshëm ligjor ose kërkojmë nga ne që të ruajmë atë përmbajtje, ose nëse marrim raporte abuzimi ose shkelje të tjera të Kushteve të Shërbimit. Mund të na duhet gjithashtu të ruajmë informacione të caktuara në kopje rezervë për një periudhë të kufizuar kohore, ose siç kërkohet me ligj.

Kontrolli mbi informacionin tuaj

Në monarku, privatësia juaj është e rëndësishme për ne. Ne dëshirojmë që ju të keni kontroll mbi informacionin që na jepni, informacionin që përdorim dhe informacionin që mbajmë. Këto janë mjetet që ju ofrojmë për të kontrolluar informacionin tuaj:

Shkarkoni të dhënat e mia. Ju mund të kërkoni që të dhënat tuaja të dërgohen për ju.

Heqja e lejeve. Nëse jeni dakord të na lejoni të përdorim informacionin tuaj, ju mund të ndryshoni mendimin tuaj në çdo kohë duke ndryshuar cilësimet në pajisjen tuaj. Nëse hiqni lejen, disa shërbime mund të ndikohen dhe mund të humbasin funksionalitetin.

Fshirjen. Shpresojmë që të mbeteni përdorues monarku për gjithë jetën, por nëse doni të fshini llogarinë tuaj, ju lutemi na kontaktoni.

Politika jonë për informacionin e fëmijëve

Ne nuk mbledhim me vetëdije informacione personale nga kushdo nën moshën 16 vjeç. Mund të kufizojmë mënyrën se si mbledhim, përdorim dhe ruajmë disa nga informacionet e përdoruesve të BE-së apo EEA midis moshave 13 dhe 16 vjeç. Nëse duhet të mbështetemi te pëlqimi si bazë ligjore për përpunimin informacioni juaj dhe vendi juaj kërkon pëlqimin nga një prind, ne mund të kërkojmë pëlqimin e prindit tuaj përpara se të mbledhim dhe përdorim atë informacion.

Rishikime dhe ndryshime në politikën e privatësisë

Ne mund ta ndryshojmë herë pas here këtë Politikë të Privatësisë. Kur e bëjmë këtë, ne do t’ju njoftojmë duke ju njoftuar në një mënyrë ose në një mënyrë tjetër. Ne mund t’ju njoftojmë duke rishikuar datën në krye të kësaj politike të privatësisë, e cila është në dispozicion në faqet tona të internetit dhe aplikacionet celular. Ne gjithashtu mund të ofrojmë një njoftim shtesë, të tilla si shtimi i një deklarate në faqen tonë, ose t’ju sigurojmë një njoftim brenda aplikacionit.